Dairy day twelve - Reisverslag uit Accra, Ghana van tamara wagemakers - WaarBenJij.nu Dairy day twelve - Reisverslag uit Accra, Ghana van tamara wagemakers - WaarBenJij.nu

Dairy day twelve

Door: tamzie

Blijf op de hoogte en volg tamara

10 Juni 2010 | Ghana, Accra

Donderdag 10 Juni 2010:
Vandaag konden we lekker uitslapen want we zijn vrij. Helaas liep er een of ander dier op het plafond en leek het of het plafond met dier en al elk moment naar beneden kon vallen op Kelly’s hoofd. Hier konden we dus niet van slapen. Gelukkig is hij niet naar beneden gekomen. Het regent nu weer dus ik blijf nog maar even liggen en ga wat typen en wat foto’s kijken. Emanuel is buiten in de regen de tuin aan het doen… Vandaag hebben Kelly & Miranda een klein afscheidsfeestje met ghanezen en in de avond gaan we met zijn alle uit eten. Dat lijkt me erg leuk en gezellig. Ook gaan we in een van de andere huisjes kijken. Nu ga ik maar even een hapje eten, want slapen kan ik toch niet meer! Door de regen kunnen we nu weinig doen dus dan maar eventjes dweilhockey. Dat doen we bij de scouting ook altijd als het regent dus dat hebben we goed opgelost. Het was namelijk hilarisch. We lachen helemaal in een scheur. Na opgeruimd te hebben kwam er bezoek. Waar onder andere de chief, grace, dokter Nahr en 2 oude collega’s van Miranda en Kelly. Dat was echt super leuk en gezellig. Het was zo gezellig dat het zoontje van Milgred niet naar huis wou, hij vond het veel te leuk. Na even wat yatsee gespeeld te hebben zijn we naar het Banahuis geweest waar 4 andere studenten wonen. We wisten niet wat we zagen. Ze hadden daar een normale wc (wij moeten het nog steeds doen met het gat) en een normale douche. En zelfs een bad. Het huisje zag er erg leuk uit en het schijnt zelfs dat het andere huisje nog luxer is. Ook had dit huisje een leuk uitzicht op de zee. We wilden bijna verhuizen… al is het nu wel écht primitief dus echt anders. Dat heeft ook wel wat. Samen met de meiden van het banahuis gingen we alvast naar Brightest waar we een hapje gingen eten met alle 15 studenten. Dit was erg gezellig. We hebben met iedereen even wat gekletst en wat gegeten en gedronken. We waren per persoon 3,50 kwijt. Dat is geen geld hea! We aten alleen wel in etappes want ze kregen het niet voor elkaar om 15 gerechten tegelijk op tafel te zetten.. maar dat gaf helemaal niets. Het was een leuke avond. We hebben nog even wat gekletst toen we thuis waren en zijn toen maar gaan slapen. Hopelijk hebben we geen last van het dier wat een muis is volgens kelly want ze hoorde hem knagen. Lots of love Tamara.

• 11 Juni 2010 - 18:15

Jonneke:

Heej Tamara,
    Echt leuk om je net even gesproken te hebben!!
    Super al die verhalen, wat heb je al veel indrukken opgedaan in die ene week! En die foto's helemaal top, super om te zien dat je het zo naar je zin hebt!! Ik zal de meiden vertellen dat het allemaal goed gaat daar en je weet dat ze je nu al missen! Have a lot of fun meid! Ik blijf je verhalen op de voet volgen en ga zo door met de foto's!
    Spreek je snel!!
    Dikke kus Jonneke, en ook van de meiden natuurlijk!

• 11 Juni 2010 - 18:45

Diana Kerstens:

Hee Tamara,

Mis je scouting zo dat je scouting spelletjes speelt?? Leuk hoor...je kunt de kids ook leren zingen... people always ask us who whe are....of de zeppelin...zou wel gaaf zijn. Maar ik zie dat je geniet en dat is toch waar je voor ging. Ik volg je verhalen op de voet, hartstikke leuk..wat zijn de kindjes daar mooi zeg niet normaal..van die mooie grote bruine ogen....Geniet nog even van je reis en ik volg je....groetjes Diana en natuurlijk de rest van de club....

• 13 Juni 2010 - 08:37

Tonny Van Der Krogt:

Hoi Tamara

Wij hebben de foto's zitten kijken erg leuk om te zien Volgens mij heb je het wel naar de zin,want je spettert van de foto af met je grote lach Nog heel veel plezier.
    Tonny