Vrijdag 2 Juni 2010 - Reisverslag uit Accra, Ghana van tamara wagemakers - WaarBenJij.nu Vrijdag 2 Juni 2010 - Reisverslag uit Accra, Ghana van tamara wagemakers - WaarBenJij.nu

Vrijdag 2 Juni 2010

Door: tamzie

Blijf op de hoogte en volg tamara

02 Juli 2010 | Ghana, Accra

Vrijdag 2 Juni 2010:
Vandaag weer een hele trip voor de boeg. We zaten om 7 uur naar de trotro in Accra waar we eerst even langs de shoprite gingen voor iets lekker voor onderweg. Daar hadden we wel trek in. Na onze voedsel voorraad ingeslagen te hebben gingen we met de trotro richting Cape coast. Onderweg in de trotro naar cape coast was de wedstrijd van Nederland tegen Brazille. Elke ghanees was er van overtuigd dat Nederland ging verliezen maar wij hadden alle hoop. Kelly’s moeder hield ons op de hoogte en bij de 1-0 in een van de eerste 10 minuten zakte ons een hoopje een beetje. Gelukkig kwam er snel een 1-1 en na die 2-1 van Nederland werd heel de bus gek van onze vreugde. Nederland had gewonnen en Dinsdag mogen ze weer spelen hopelijk tegen Ghana want dan kan ik thuis mooi kijken. Van daar naar Elmine en vanuit daar naar ons hotel. Het hotel waar we 2 nachten gaan logeren heet KO-SA en is van Nederlanders. Het zag er super leuk uit met een leuke bar en leuke huisjes. Het lag aan het strand dus dat was ook wel lekker. We aten daar super lekker en keken de wedstrijd van Ghana die iets minder leuk afliep. Jammer want ik had het leuk gevonden als we tegen Ghana moesten voetballen. We gingen vroeg slapen want morgen gaan we vee l bezichtigen. We hebben een strak schema dus geen late avonden voor ons dat komt in Nederland wel weer. Lots of love Tamara.