Zaterdag 26 Juni 2010
Door: tamzie
Blijf op de hoogte en volg tamara
26 Juni 2010 | Ghana, Accra
Zaterdag 26 Juni 2010:
Vandaag hadden we een relaxt dagje. We zijn naar de markt gegaan, ik heb wat sieraden gekocht. Ook zag ik wat roze oorbelletjes die ik niet kon laten liggen. Die ga ik maandag aan Christine geven. Ik ben benieuwd wat ze ervan vind. Ik vond ze zelf erg schattig. Na onze markttrip stond Grace voor de deur. Die kwam koken voor Linda en dr ouders want die moesten volgens haar nog wel goed eten voordat ze het vliegtuig in gingen. Het werd iets met witte bonen en gebakken banaan. Ik vond het niet zo lekker, maar uit beleefdheid naar Grace toe zei ik maar dat het lekker was. Grace maakt altijd super veel en schept dus ook super veel op. Telkens als ze naar de keuken liep deed ik stiekem maar een beetje terug in de pan want het was alles behalve een lekker hapje. Het was ook in de middag dus ik had niet zo’n honger. Na het eten gingen Kelly en ik Grace leren triominossen en jatzee. Dat had ze zo onder de knie. Al was ze super slecht in jatzee en dacht ze dat ze de winnaar was. Nou kelly en ik lagen helemaal in een deuk. Grace is echt een schatje. Ik had kees onze begeleider vanuit nederland nog even aan de lijn. Hij komt maandag over met 2 andere leraren en gaat dan Maandag met grace naar de ambassade. Het is te hopen dat ze nu haar visum wel krijgt dan kan ze mooi met kelly en mij mee naar huis vliegen. Dat zou echt super zijn. Ik denk dat de mensen thuis onze Ghanese moeder wel willen zien. Het is nu bijna een weekje en dan ben ik thuis. Na het weekend komt onze laatste week. We hebben nog een hoop te doen. Na alle spelletjes hebben we nog wat foto’s van het huis gemaakt en van Grace en ons. Daarna namen we afscheid van Linda en haar ouders. Kelly en ik hadden nu het huis voor ons alleen tot donderdag. We besloten maar meteen aardappelen te schillen en gebakken aardappeltjes met sla en kipnuggets te gaan eten. Dat smaakte wel al waren de aardappels een beetje mislukt. Maar ach dat maakt hier allemaal niets uit. Na het eten gaan we voetbal kijken bij DJ remember. Ghana moet namelijk spelen. Ik hoop dat ze door mogen dat zouden al de Ghanezen wel erg leuk vinden. Het was erg gezellig bij DJ remember. We bleven maar tot de pauze want ik had hoofdpijn. We kregen wat te drinken en zijn voor de pauze die eindigde met 1-0 voor ghana afgesloten. Later hoorde we dat Ghana gewonnen had jeej. Ik ging snel slapen en voor we het wisten stond Emanuel voor ons bed. We hadden hem vergeten te bellen dus was hij met zijn sleutel binnen gekomen. Hij wenste ons een goede nacht en mijn hoofdpijn was ondertussen alweer over. Lots of love Tamara.