Dairy day six
Door: tamzie
Blijf op de hoogte en volg tamara
04 Juni 2010 | Ghana, Accra
Vrijdag 4 Juni 2010:
Het heeft heel de nacht geregend dus vanochtend regende het ook nog we konden dus weer niet naar het schooltje. Echt kei jammer. Nu hopen dat we maandag kunnen want dan moeten we gaan werken. Als het dan ook niet lukt moeten we een andere werkplek zoeken. Een optie is het schooltje van Big Ada waar we gisteren geweest zijn We besloten dus maar naar de markt in Case te gaan. We zijn niet lang gebleven daar want overal was het modderig en het regende af en toe. We hebben groente gekocht en zijn met de trotro naar ons huisje gegaan. Daar besloten we even op te ruimen want door het weer lag overal zand. Eerst een eitje eten en daarna aan de slag. Na ons eten vonden we in de kapotte koelkast een cadeau namelijk een beschimmelde meloen met een ongelofelijk stank. Fijn huisgenootjes. Hier moet iets van gezegd worden. Dat doen we vanavond. Nu gaan we film kijken want het regent alweer. Leuk Ghana haha. We gaan maar spelletjes doen en film kijken. De stroom is nu ook al uit dus kaarsen en zaklampen aan. Geen films meer maar spelletjesavond met yatsay heb ik 2 van de 3x gewonnen en daarna zijn we gaan koken. We eten gehakt balletjes met brood. Heel primitief want we kunnen weinig zonder stroom. We zitten dus nu met zaklampen hoofdlampen en kandelaars. Ook onze airco is uit. Ik hoop dat we snel weer licht hebben want zelfs op het gat zien we niets. Veel winkels en kraampjes zijn ook dicht omdat het regent en er geen stroom is. Welkom in Ghana haha. Please licht ga aan want de vriezer en koelkast gaan ontdooien. De meloen is al opgeruimd gelukkig dus die kan niet verder beschimmelen. Na een paar potjes triominos, liegen en slaan ging het licht weer aan. Helaas het toen tijd om te gaan slapen want we nemen morgen om half 7 de trotro naar Accra om naar de artmarkt te gaan. Ik ben benieuwd. Lots of love Tamara.