Zaterdag 19 juni
Door: tamzie
Blijf op de hoogte en volg tamara
19 Juni 2010 | Ghana, Accra
Zaterdag 19 Juni 2010:
Vannacht goed geslapen. We gingen er om 6 uur uit want het word een lange reis van zeker 8 uur vandaag. We hebben afgesproken met onze gids dat we om half 12 een stop doen bij een hotel zodat we de wedstrijd van ons hollandia kunnen zien. Ook wij moeten natuurlijk vanuit hier supporteren. We sliepen wat in de auto en lazen wat en voor we het wisten was het half 12. We kwamen net iets te laat aan bij het hotel maar konden heel de wedstrijd zien. Dat was wel erg leuk want de vorige wedstrijd hadden we gemist. Natuurlijk won nederland met 1-0. Ik had niets anders verwacht. Go holland. Na onze overwinning luisterde we in de auto ghana-australie. Onze gids ging helemaal uit zijn dak toen ghana scoorde. Ik schrok er gewoon van. Hij is er van overtuigd dat Ghana met de beker naar huis gaat, want hij vind dat de beker in Afrika moet blijven. Kelly en ik hebben hem heel de weg uitgelegd dat Nederland hem al mee naar huis neemt dus dat ze geen kans hebben. Het werd 1-1 tussen die twee landen. Dat vond hij iets minder leuk. We gingen onze reis weer verder met muziek. Het was een super lange trip met goede en slechte wegen. We waren dolblij toen we eindelijk in Accra waren bij de shoprite. We bedankte onze gids en zeiden gedag tegen hem. Bij de shoprite aten we wat pizza en gingen we meteen terug naar Tema om terug naar ons huisje te gaan. Het was al donker en in de avond ziet alles er heel anders uit. We waren dus te ver met de trotro. Gelukkig na lang wachten bracht een taxichaffeur ons terug naar de rotonde en pakte we daar al snel een trotro naar Ada Foah. Daar aangekomen was ik blij dat we thuis waren. Ik heb super last van mijn been. Ga er morgen mee naar het ziekenhuis. Ik ben benieuwd wat Dokter Nahr zegt. Ik hoop dat ik antibiotica krijg. Lots of love Tamara.
20 Juni 2010 - 16:05
Papzie:
Hoi Tamara,
Heel veel beterschap met je been, vaderdag was minder zonder Tamzie.
Waar blijven de oliefanten??
Vele groetjes van je papzie -
20 Juni 2010 - 16:15
Sabina:
Heeeeeeeeey wat is er met je been men????
Loveee u -
20 Juni 2010 - 18:14
Ingrid:
Hey Tamara,
Heel veel beterschap met je been!!! Hoop dat de atibiotica en de zelf snel zijn werk doet. Ik weet hoe erg jeuk kan zijn. Vreselijk!!
Zat ook al te kijken naar nieuwe foto's bij je. Mis de olifanten, maar zag bij kelly op de foto al dat jullie super dichtbij zijn geweest echt gaaf!!
Meer als de helft zit er al op. Gaat echt snel.
Werk ze van de week, tenminste als het gaat met je voet...
Groetjes Ingrid -
20 Juni 2010 - 22:07
Miranda Van Dongen:
Heeey!!!
Echt super leuk om jullie verhalen te lezen. En alles is zo herkenbaar! Ik krijg echt overal een beeld bij! hihi
Wat je voet betreft heb ik mijn tips al naar Kelly gesmst. Zorg dat je het schoon houd en goed verzorgt!! Het is daar gewoon hartstikke vies en dat wil je niet in je wondjes hebben. Je zult zien dat ze er dan na een paar dagen beter uit gaan zien!!
Veel plezier nog en spreek jullie snel!!
liefs Miranda -
22 Juni 2010 - 21:53
Jolanda:
Hoi tamara,
Wat een pech met je been(voet).Hopelijk valt het allemaal mee en slaat de antibiotica snel aan.Het gaat nu toch wel snel en voordat je het weet ben je weer thuis bij je papzie en mamzie en natuurlijk je zuzie.
Probeer er toch nog van te genieten ondanks je been.!!!
Lieve Groetjes vanuit het verre Hoeven -
24 Juni 2010 - 20:41
Hugo Helga Cynthia:
Hoi Tamara, hartstikke leuk dat je het zo naar je zin hebt. Veel beterschap met je beentje en weer tot snel. Lieve groetjes uit Roosendaal